top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

Stitches & pearls

BESTELLEN & LEVERING

Wat is de levertijd?

Alle producten worden stuk voor stuk met veel liefde en plezier gemaakt in eigen atelier. Omdat ik ervoor gekozen heb om geen massa productie te doen maak ik alles in een kleine oplage. Daardoor blijft een item uniek en heb ik een kleine voorraad.

Ik probeer de levertijd van de bestelling altijd binnen 7 tot 10 werkdagen te houden. Wanneer ik een ‘custom made’ bestelling maak dan probeer ik het binnen 2 weken af te hebben. Ik verzend op het moment dat alle producten zijn gemaakt en de bestelling volledig is.

Bij extra spoed kun je altijd even contact opnemen. Als de mogelijkheid er is, verzenden we je bestelling zo snel mogelijk.

 

Wat zijn de verzendkosten?
Alle bestellingen worden vanuit Belgie met BPost verzonden.

Ik verzend binnen Belgie per pakketpost. De kosten hiervoor zijn €6,70 en de meeste artikelen uit de webshop kunnen hiervoor verstuurd worden. Je ontvangt een verzendmail wanneer je bestelling op de post is gegaan. 

Bij bestellingen vanaf €100,- of meer betaal je binnen België geen verzendkosten.

BETALEN

Hoe kan je betalen?

Bij STITCHES & PEARLS kun je betalen met de veiligste en makkelijkste online betaalmethodes.

Hieronder de methodes die beschikbaar zijn:

Bancontact
Via deze methode kun je via je eigen, vertrouwde bankomgeving betalen. Je hoeft je niet te registreren of bestanden te downloaden. Je kunt Bancontact direct gebruiken als je internetbankiert bij VDK bank, AXA, Argenta, BNP Paribas Fortis, Belfius, Beobank, Bpost bank, CBC, Nagelmackers, CPH banque, Deutsche Bank, ING, KBC en Keytrade bank. Alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt op de hoogte gebracht wanneer de betaling geslaagd is. De iDeal betaling is direct zichtbaar in je rekeningoverzicht.

 

PayPal 
Als je een PayPal account hebt, kun je aan iedereen met een PayPal account kosteloos geld toesturen. Dat werkt op naam van het geregistreerde mailadres bij PayPal. Het bedrag wordt dan van je online credithcard afgeschreven (Mastercard of Maestro). Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, wordt je product verstuurd zodra je betaling binnen is.

Kortingscode 
Een kortingscode kun je gebruiken om korting te krijgen op het bedrag van je totale bestelling. Afhandelijk van de kortingscode is de korting gebaseerd op een vast bedrag of percentage. Helaas zijn kortingscodes niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes. 

RUILEN & RETOURNEREN

Van STITCHES & PEARLS moet je blij en gelukkig worden en niet verdrietig. Natuurlijk hoop ik dat de artikelen naar wens zijn, maar mocht je toch niet tevreden zijn dan kun je het product, binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Dit kan zonder opgave van reden.

 

Voor de op maat gemaakte producten gelden andere voorwaarden. Meer over retourneren lees je in de algemene voorwaarden.

Na annulering heb je 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief (heen)verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst, teruggestort (mits het de volledige order betreft).

De speentjes kunnen niet retour, dit is verband met de hygiëne.

Retour sturen: 

Voordat je iets terug stuurt, mail dan altijd eerst naar info@stitchesandpearls.com en vermeld daarbij je naam, ordernummer, artikel(en) welke je retour wilt sturen en de reden van retour (niet verplicht maar het helpt mij om inzicht te krijgen).

Dit is fijn zodat ik weet welke items er retour komen en kan ik alvast eventuele nieuwe te ruilen items voor je maken en klaarleggen.

Kosten in geval van retour sturen:

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor rekening van de klant.

Als het product onbeschadigd ontvangen is, zal het door jou reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort worden. Indien het product gebruikt of beschadigd is, kan ik het helaas niet terugnemen. Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.

Het terugsturen van het product kan naar:
STITCHES & PEARLS
Dokterpeetersstraat 72 bus 2
2440 GEEL

Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

GRATIS LEVERING VANAF 70,- EURO
bottom of page